Sybe Waarts en Carien van Dongen wonen al jaren met veel plezier aan de Spoorstraat in Waspik. Twee woningen naast elkaar die met veel zorg en plezier door de jaren zijn verbouwd en ingericht. Hun visie: Je huis moet passen als een kledingstuk, het zegt iets over jou als persoon en vertelt iets over je karakter. Alle elementen spelen daarbij een rol. Keuze van wand - en vloerbekleding, verlichting en natuurlijk de keuze voor  kunst ! Door de seizoenen, maar zeker ook door de jaren heen kan je smaak of inzicht veranderen en kunstuitleen geeft je de ideale mogelijkheid om je huis aan te passen aan de wensen van dat moment.

Kunst je Huis – Galerie Andor Waalwijk

Carien is zelf beeldend kunstenaar en verzorgt lessen portret boetseren in haar atelier dat uitkijkt op natuurgebied "De Vest". Een paar keer per jaar verzorgen internationale kunstenaars masterclasses keramische vormgeving. Zo is het atelier een dynamisch en kunstzinnig centrum geworden die al vele mensen, uit binnen- en buitenland, naar Waspik heeft gebracht. De overname van Galerie Andor uit Waalwijk past dus precies in het plaatje. Het leven aan de Spoorstraat staat dus in het teken van kunst.

Wij hopen dat je door middel van deze site een goed overzicht krijgt van de kunstwerken die wij te huur of te koop aanbieden. Als je op onze site een werk vindt wat bij je past maak dan een afspraak. Je bent van harte welkom in de Spoorstraat in Waspik.

Sybe en Carien

Heb je nog geen account? Nu registreren

Login op je account