Bij Kunstjehuis / Galerie Andor huur en spaar je tegelijk.

Per maand betaal je 2% van het koopbedrag van een kunstwerk naar keuze. Dit bedrag wordt iedere maand op de 15e per automatische incasso van je rekening afgeschreven. Van dit bedrag spaar je de helft. Je spaarbedrag loopt dus per maand op.

Een rekenvoorbeeld:

  • Je kiest een kunstwerk van € 1500,-.
  • Per maand wordt € 30,- afgeschreven.
  • Hiervan spaar je € 15,- per maand.
  • Na 3 jaar (36 x € 15,-) heb je € 540,- gespaard

Dit bedrag kun je later dan weer gebruiken voor de aankoop van een kunstwerk. Dit kan een kunstwerk zijn dat je huurt, maar ook een ander kunstwerk uit onze collectie.

Het is ook mogelijk om een kunstwerk te huren zonder te sparen, je betaalt dan 1,5 % van het aankoopbedrag per maand via een automatische incasso.

Alle kunstwerken bij Kunstjehuis zijn te koop en te huur.

  1. Op onze website maak je een selectie van de kunstwerken die je aanspreken. Let ook op de formaten, gebruikte technieken en of de gebruikte kleuren passen in je interieur.
  2. Stuur je selectie aan ons door.
  3. Wij nemen telefonisch contact met je op om te bespreken wanneer je de kunstwerken komt bekijken in onze galerie . We zorgen dan dat jouw selectie gepresenteerd wordt zodat je de werken goed verlicht, naast elkaar, kunt vergelijken.

Misschien twijfel je  nog tussen twee of drie kunstwerken? Dan maken we een afspraak om bij je thuis, in je eigen interieur, het kunstwerk te kiezen wat bij je past.

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze kunstcollectie en hieruit een of meer werken hebt geselecteerd nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken om het kunstwerk in onze galerie te komen bekijken.

Wij zorgen dat de werken op het afgesproken tijdstip naast elkaar en goed belicht zijn opgehangen. Dit om een goede keuze, vergelijking te kunnen maken. Kunst kiezen is een heel persoonlijk proces. Onze galerie biedt de rust en de sfeer om deze keuze te kunnen maken. Natuurlijk kun je alle andere kunstwerken die in onze galerie hangen ook bekijken.

Twijfel je na deze afspraak nog dan komen wij graag bij je aan huis met de kunstwerken om te ervaren of het kunstwerk in jouw interieur past.

Heb je nog geen account? Nu registreren

Login op je account